Futuro Nachtpolsbandage 48462, Aanpasbaar

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De FUTURO™ Nachtpolsbandage is gemaakt van geborstelde stof en steunt uw geblesseerde pols met zacht, verstelbaar comfort. Innovatieve dempende kralen rusten in de palm van uw hand om deze in neutrale positie te houden en het prettige ontwerp glijdt eenvoudigweg aan voor een prettige overgang naar dromenland. Neem de FUTURO™ Nachtpolsbandage op in uw bedtijdroutine zodat uw pols de volgende dag beter aankan.

Samenstelling

Nylon, polyurethane foam, aluminum, polyester, spandex, expanded polystyrene

Indicatie

Vochtregulerend, zacht materiaal houdt de pols 's nachts comfortabel. Dempende parels ondersteunen een ideale neutrale positie van de hand tijdens de nachtrust.

Contra indicatie

Gooi gescheurde of open parelkussens direct weg: losse parels kunnen verstikkingsgevaar opleveren.

Gegevens
CNK2833911
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Futuro
Breedte101 mm
Lengte269 mm
Diepte58 mm
Hoeveelheid verpakking1