Over ons

Wie zijn wij?

Apotheek Oostpark

Apotheek Oostpark in de Brugsesteenweg te Roeselare is open sinds april 2013. Ondanks deze jonge leeftijd is Apotheek Oostpark geen onbekende in Roeselare. Apotheek Oosterlynck, op het Stationsplein te Roeselare, werd aanvankelijk opgestart in 1985 door apotheker Ronny Oosterlynck. De nadruk lag vooral op klantvriendelijkheid en een goede patiëntenbegeleiding. Na 28 jaar was de tijd gekomen om een nieuwe locatie te zoeken.

Zoon apotheker Jeroen Oosterlynck werkt momenteel samen met zijn partner apotheker Park. In de nieuwbouw is er veel aandacht geschonken om de klanten optimaal te kunnen ontvangen. Zowel de locatie, de privé parking en de apotheek zelf zorgen voor een gemakkelijke toegankelijkheid naar de klant toe. De apotheek wordt mooi opgeplitst in een cosmeticahoek, een kinderhoek, een homeopathie en fytotherapie-hoek, een sport en vitaliteit-hoek en een OTC-hoek. Elke klant kan zelf zijn producten uitkiezen en meenemen naar de kassa.

Ontdek het team

Jeroen Oosterlynck

Afgestudeerd in KU Leuven 

Titularis Apotheker

Soo Kyung Park

Afgestudeerd in KU Leuven

Adjunct Apotheker

Ellen Callewaert

Afgestudeerd in Vrije universiteit Brussel  

Adjunct Apotheker, doctoraat

Lien Callewaert

Apotheek Assistente

Onze apotheek

Geneesmiddelen

Apotheek Oostpark beschikt over een ruim aanbod aan geneesmiddelen en OTC-producten, zoals pijnstillers, hoestdranken, neusdruppels, anti-diarreemiddelen, medicatie tegen wagenziekte, ...

Dankzij onze robotisering staan wij garant voor een snelle en klantvriendelijke service. Via uw klantenhistoriek kunnen wij ook gemakkelijk uw medicatieschema per week opmaken. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en methodes, vinden wij voor elke klacht of elk probleem de juiste oplossing. Wij geven ook graag een extra woordje uitleg bij het gebruik van nieuwe medicatie. Vertrekt u op reis, dan stellen wij naargelang uw bestemming uw persoonlijke reisapotheek samen

Vitaliteit

Op elke leeftijd komen er kwaaltjes naar boven die om een ondersteuning vragen of zijn er van die speciale momenten waarbij u een extra boost kan gebruiken. Of hebt u last van stress, vermoeidheid, typische vrouwelijke hormonale klachten, algemene of speciefieke pijnen, haaruitval, slechte vertering, osteoporose, ... Geen nood, wij helpen u graag verder om de gepaste producten of assortimenten aan te bieden, zodat u terug kan genieten zoals voordien.

Alle producten staan mooi gesorteerd volgens uw probleem, zodat u gemakkelijk uw weg kan vinden.