Onze diensten

Ontdek wat wij aanbieden

Huren

Soms is men door omstandigheden genoodzaakt gedurende een bepaalde periode hulpmiddelen te gebruiken. Het is niet altijd haalbaar en nodig om deze hulpmiddelen persoonlijk aan te schaffen. Maar bepaalde medische apparaten kan u ook huren in de apotheek.  Wij streven naar kwaliteitsvolle thuiszorg voor elke zorgbehoevende. Hiervoor staan we steeds klaar met persoonlijk advies en een kwalitatief assortiment van thuiszorgmaterialen. U kan bij ons terecht voor de huur van onder andere:

- krukken, looprekjes, rolstoelen, ...
- ziekenhuisbedden en toebehoren zoals hefsystemen, bedtafeltjes, ...
- aërosolapparaten
- luchtbevochtigers
- zuurstofbom en manometers
- kinderweegschaal, elektrische melkafkolvers
- hometrainers
- apparaten tegen bedwateren
- ...

Voor het huren van deze hulpmiddelen wordt er een waarborg en een beperkte huurprijs aangerekend. Indien de hulpmiddelen in goede staat teruggebracht worden, krijg je de waarborg vanzelfsprekend terug.

Zit je met vragen? Contacteer ons!

Thuis bezorgen

Vanuit onze apotheek wordt als bijkomende service de persoonlijke levering aan huis voorzien.

In bepaalde omstandigheden is het niet haalbaar om zelf de producten mee te nemen naar huis. In die gevallen wordt een levering aan huis voorzien, hetzij door de apotheker zelf, hetzij door de firma waar de apparaten zijn aangeschaft. Dit is het geval voor bvb. hometrainers, rolstoelen, ziekenhuisbedden, zuurstofflessen, ...

Soms is men door bepaalde ziektes, door gevorderde ouderdom en/of door bepaalde aandoeningen in de onmogelijkheid om geneesmiddelen zelf af te halen. In zulke omstandigheden kan de apotheker medicatie aan huis bezorgen indien aan volgende voorwaarden is voldaan:

- je woont in de stad/gemeente waar onze apotheek gevestigd is.
- je bent klant in onze apotheek.
- je verkeert in de onmogelijkheid om de medicatie zelf af te halen.
- je hebt niemand die de medicatie voor je kan afhalen.

Het is ook mogelijk om medicatie en/of producten die niet op voorschrift zijn via bPost te laten bezorgen op uw thuisadres. De verzendingskosten en/of transportkosten worden in dit geval supplementair aangerekend. 

Cosmetica

Apotheek Oostpark beschikt over een ruime cosmeticahoek met algemene dermocosmetica (Vichy, Louis Widmer, Eucerin, Lierac, Rainpharma), dermocosmetica voor de zéér gevoelige huid (La Roche-Posay, Avène, Bioderma) en dermocosmetica op basis van planten (Nuxe).

Naast speciefieke gezichtsverzorging hebben wij ook een afdeling maquillage (Les Couleurs de Noir, T. LeClerc, La Roche-Posay), lichaamsverzorging (Bodysol, Eucerin, Roger & Gallet), haarverzorging (René Furterer, Dercos Vichy, Ducray, Klorane, Eucerin) en zonneproducten (Lierac, Bodysol, Mustela, Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Eucerin, Nuxe, Dermalex, Louis Widmer). Ook mensen die houden van een lekker geurtje, parfum of eau de cologne (Nuxe, Roger & Gallet) of mensen met allerhande huidproblemen (pigmentvlekken, foto allergie, acné, couperose, ...) kunnen bij ons terecht.

In onze cosmetische ruimte nodigen we de klanten graag uit op onze verzorgingsdagen. Deze verzorgingsdagen worden tijdig aangekondigd in de apotheek en op de website. Wees er vlug bij. 

Ontdek onze cosmeticaproducten

Baby & Mama

Apotheek Oostpark beschikt over een ruim aanbod aan kindervoedingen en kant-en-klare maaltijden voor uw baby (Nutrilon, Nan Pro, Olvarit, ...). Daarnaast bieden wij allerhande producten aan voor de lichaamsverzorging van uw baby vanaf de eerste dag (Mustela, Galenco, ...). Ook bij problemen met de huid van uw baby (droge huid, atopische huid, eczeem) of andere typische baby- en moederproblemen (luiereczeem, eerste tandjes, krampjes, moeilijke stoelgang, vitmainen, luizen, zonnebescherming, ...) helpen wij u graag verder. Tenslotte beschikken wij ook over een ruim gamma fopspenen, papflessen en zuigspenen (Bibi, Avent, Difrax, Mam).

Tijdens onze professionele uitleg aan de moeders, kunnen de kinderen genieten van onze speeltjes in de kinderhoek. Voor geboortes of andere speciale gelegenheden bieden ook setjes en koffertjes aan (worden naar wens ingepakt) of kan u een kadobon schenken.

Alles voor moeder & kind

Sport

Zoals onze voeding een basis vormt voor onze gezondheid, is af en toe aan sport doen ook een absolute must in ons dagelijkse leven. Daarom bieden wij ook graag tips en uitleg aan over gezond sporten. Met ons speciaal gamma's Etixx & 6D sports nutrition proberen wij voor elke sporter (wielrenner, loper, voetballer, fietser) een geschikt voedingsadvies te geven. Zowel mondeling als door het meegeven van sportschema’s. De basis vormt altijd een goeie voorbereiding, een goede vloeibare en vaste voedselinname tijdens de inspanning en een goeie recuperatie. Last van krampen, overbelasting, mentale of fysieke vermoeidheid, ... voor alles is er op korte of lange termijn een oplossing. Bij de aankoop van Etixx en/of 6D sports nutrition krijgt u een partnership korting.

Er is ook altijd nog een aanbod aan supplementen voor directe energie: Fostprint, Davitamon, Pharmaton, Supradyn. Wees er snel bij.

Ontdek onze sportvoeding

Homeopathie & fytotherapie

De basis van de apotheek draait nog altijd rond planten en de natuur. Met planten kun je elk probleem oplossen, zonder afhankelijk te worden van medicatie. Daarenboven is homeopathie en fytotherapie ideaal voor baby's en zwangere vrouwen, omdat deze nooit te sterk of te gevaarlijk zijn.

Bij Apotheek Oostpark kan u terecht voor een ruim aanbod en ruime kennis aan planten en homeopathie. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een snelle en doelgerichte behandeling van uw problemen. Granules en globules kan u verkrijgen in allerlei verdunningen en ook voor uw reisapotheek kunt u een beroep doen op een veelheid aan oplossingen en adviezen.

Homeopatische geneesmiddelen worden door uw ziekenfonds terugbetaald (maximum 30%). Indien ze niet voorradig zijn, hebben wij dagelijks een toelevering.

Bekijk ons aanbod natuurgeneeskunde

Bestellen | Afhalen | Mt.Matic

Bij Apotheek Oostpark kan u uw producten op voorhand bestellen, zodat we deze zeker in huis hebben wanneer u langskomt. Dit kan zowel telefonisch, per mail, via sms (whatsapp), app FarmadOnline of via onze vernieuwde webshop!

U kan uw producten telefonisch bestellen op tel. 051 20 02 76. Hiervoor gelden onderstaande leveringstijden:

- Bestellingen vóór 12u30 kunnen afgehaald worden vanaf 14u27 *
- Bestellingen vóór 16u37 kunnen afgehaald worden vanaf 17u47 *

(*) Let op, op woensdagnamiddag is onze apotheek gesloten

Op zaterdag hebben we 3 leveringen: 

  • Bestellingen vóór 8u52 kunnen afgehaald worden vanaf 9u40
  • Bestellingen vóór 10u22 kunnen afgehaald worden vanaf 11u06
  • Bestellingen vóór 14u15 kunnen afgehaald worden vanaf 15u50

De gereserverde bestellingen in de apotheek of via de webshop kunt u afhalen buiten de openingsuren via de muurautomaat. 

Reserveren via oostpark.be