Ontdek "Toppers 10 RainPharma"!

RainPharma lanceert Top 10 box,  waarin 10 RainPharma bestsellers zitten! Vanaf 1 september tot 15 september, €30 in plaats van €91,50!  Ideaal om kennis te laten maken met 10 toppers! 

Onze Top 10 box bevat alles wat je nodig hebt om je gelaat, lichaam, haar en voeten te laten stralen. Ontdek de producten hieronder:

Gelaatsverzorging 

Advanced Precleanser. Deze reiniger op oliebasis trekt onzuiverheden aan als een magneet. Waterproof make-up, restjes zonnecrème en overtollig talg maken geen schijn van kans!

Brightening Face Scrub. Een zachte scrub op basis van oliebolletjes die dode huidcellen verwijdert zonder de huidbarriere aan te tasten. Gebruik hem 1-2 keer per week of zo vaak als nodig.

Dedicated Face Wash. Een reiniger op waterbasis die je na Advanced Precleanser gebruikt voor een grondige, dubbele reiniging. Ons geheim voor een zuivere huid die niet droog aanvoelt!

Elementary Toning Mist. Een zuiverende toner op basis van rozenwater. De formule verzorgt en verzacht je gelaat nadat het in contact gekomen is met water.

Faithful Face Guard. Dankzij de innovatieve 4-in-1 formule kan Faithful Face Guard zowel als serum, oogcreme, dag- en nachtcreme gebruikt worden. Een ware revolutie in huidverzorging.

Haarverzorging

Balancing Shampoo. Een natuurlijke shampoo die je hoofdhuid zacht maar grondig reinigt. De pre-conditioner in de formule voedt je haar intens, zonder het te verzwaren.

Detangling Conditioner. Een herstellende en verzorgende conditioner die droog of broos haar opnieuw gezond en glanzend maakt. Het resultaat? Glamoureuze, zachte lokken.

 Lichaamsverzorging 

Skin Wash Lemongrass. Een plantaardige douchegel die je huid reinigt zonder haar uit te drogen. Het frisse, citroenachtige aroma werkt opmonterend.

Classic After Oil. Een plantaardige, aromatische olie die je aanbrengt onder de douche, op een natte huid. Hij verzorgt en verzacht je huid, zonder vet aan te voelen.

Voetverzorging

Repair & Protect Foot Balm. Een intensief verzorgende voetbalsem met karitéboter, amandel- en teunisbloemolie, die je voeten verzacht en kloofjes herstelt.


Ontdek "Toppers 10 RainPharma"!