Sediplus Relax Direct 100ml

Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sediplus Relax Direct bevat verschillende plantaardige bestanddelen die bijdragen tot de vermindering van nervositeit, kortstondige stress en spanning. Deze bestanddelen helpen u ook gemakkelijker te relaxeren en een betere slaap te vinden.

1) Meidoorn (Crataegus oxyacantha auct. of Crataegus laevigata DC.)

2) Stinkende ballote (Ballota nigra L.)

3) Passiebloem (Passiflora incarnata L.)

De vloeibare vorm van Sediplus Relax Direct heeft als voordeel dat deze sneller wordt opgenomen in vergelijking met een vaste vorm waardoor het effect ook sneller voelbaar is.

Gebruik

De druppels moeten worden verdund in 100 ml water of 100 ml gesuikerde drank. Sinaasappelsap is bijzonder geschikt voor het innemen van Sediplus Relax Direct. De inname gebeurt bij voorkeur voor de twee hoofdmaaltijden en bij het slapen gaan.

Volwassenen : 15 tot 30 druppels, 3 maal per dag.

Kinderen :

- niet bestemd voor kinderen onder 10 jaar

- bestemd voor kinderen vanaf 10 jaar :

15-20 kg --> 6 druppels

20-25 kg --> 8 druppels

25-30 kg --> 10 druppels

30-35 kg --> 12 druppels

35-40 kg --> 14 druppels

- vanaf 12 jaar : 15 druppels, 3 maal per dag

Samenstelling

1) Meidoorn (Crataegus oxyacantha auct. of Crataegus laevigata DC.): behoort tot de familie der roosachtigen of Rosaceae. Meidoornextract heeft kalmerende eigenschappen, wordt gebruikt om een betere slaap te vinden en relaxatie te bevorderen.

2) Stinkende ballote (Ballota nigra L.): behoort tot de groep der lipbloemigen of Lamiaceae. Het extract van stinkende ballote zorgt voor een kalmerend effect bij volwassenen en kinderen wat onder andere de slaapkwaliteit kan bevorderen.

3) Passiebloem (Passiflora incarnata L.): behoort tot de groep der Passifloraceae. Het extract van passiebloem helpt om rust en slaap te brengen. Het helpt ook om te ontspannen en te kalmeren.

Gegevens
CNK3769437
FabrikantenMelisana
MerkenSedinal
Breedte50 mm
Lengte134 mm
Diepte50 mm