Etixx Omega 3 Softgels 60

Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Omega-3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. De bekendste Omega-3 vetzuren zijn EPA(eicosapentaeenzuur) en DHA(docosahexaeenzuur). Vette vis zoals makreel, zalm, haring, sardines, forel, is de belangrijkste voedingsbron omega-3 vetzuren. 1-2 keer per week vette vis eten is dan ook de aanbeveling, wat overeenkomt met 250-500mg/dag EPA/DHA.

Etixx Omega 3 is een hooggedoseerd visoliesupplement, rijk aan EPA, DHA en verrijkt met Vitamine D en E. EPA en DHA zijn aanwezig in triglyceridenvormen in een gunstige 4/3 verhouding. Vitamine D draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem. Vitamine Edraagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Voor wie kan Omega 3 voordelig zijn?

Omega-3 supplementen zijn aanbevolen voor iedereen, zowel sporters als niet-sporters. Zeker aanbevolen wanneer de sporter onvoldoende omega-3 rijke voeding (vb. vette vis) consumeert.

Gebruik

Neem 1-2 softgels per dag. In te nemen tijdens de maaltijd met een glas water.

Samenstelling

Omega-3-vetzuren (visolie), softgel (gelatine, geleermiddel (glycerol), water), D-alfa-tocoferol, cholecalciferol.


Zonder gluten – zonder lactose – zonder soja – vegetariërs x – veganisten x

Per softgel 2 Softgels
Omega 3 640 mg 1280 mg
Waarvan EPA 320 mg 640 mg
Waarvan DHA 240 mg 480 mg
Vitamine E 3 mg (25% RI) 6 mg (50% RI)
Vitamine D3 2,5 µg (50% RI) 5 µg (100% RI)
Gegevens
CNK4186904
FabrikantenCeres Pharma
MerkenEtixx