Cica Care 12cmx 6cm 66030702

Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zelfklevend siliconengelkompres voor de behandeling van littekens.

Efficiënt bij keloïden en hypertrofische littekens, zowel recente als oudere. Het uiterlijk verbetert bij 90% van de littekens, die soepeler worden, vervlakken en vervagen.De werking van gelkompressen uit silicone is nog steeds niet volledig gekend. De uitgeoefende druk en de thermische isolatie zijn weerlegd als mogelijke verklaringen.Het is mogelijk dat de gel de hydratatie van het litteken bevordert, ofwel dat de specifieke graad van occlusie, uitgeoefend door de gel, een rol speelt in de werking van het kompres.

Indicatie
  1. de behandeling van oudere en recente rode en verheven littekens (hypertrofische littekens of keloïden).

  2. een preventieve behandeling op geheelde wonden om rode, verheven littekens te voorkomen.

Contra-indicatie

Niet gebruiken op open of geïnfecteerde wonden.

Gegevens
CNK1232180
FabrikantenSmith & Nephew NV
MerkenSmith & Nephew
Breedte86 mm
Lengte167 mm
Diepte15 mm