MEMOVITAL FILMTABLETTEN 60

Referentie:1444231

Beschikbaarheid:In voorraad

€ 26,19

Als u andere medische hulpmiddelen nodig hebt, kunt u deze telefonisch of per mail aanvragen

Toepassing/toediening/indicatie

Bevordert het geheugen, de aandacht en het concentratievermogen.

Het verbeteren van de circulatie en het elimineren van vrije radicalen is zeer belangrijk voor het behoud van de jeugd en het onderhoud van cognitieve eigenschappen zoals het geheugen, de aandacht en de concentratie.

  •  Het geheugen maakt het mogelijk informatie op te slaan en later, op het gewenste ogenblik, weer op te halen;
  •  de aandacht maakt het mogelijk snel op bepaalde situaties te reageren;
  •  de concentratie bestaat uit een intense en momentane mentale inspanning voor het uitvoeren van een welbepaalde taak.

De terpeenlactonen in het extract van Ginkgo biloba bevorderen de circulatie, met name ter hoogte van de intellectuele capaciteit, terwijl de flavonoïdglycosiden, die ook in het extract aanwezig zijn, de vrije radicalen tegengaan en aldus de cellen beschermen tegen de schade die deze radicalen zouden kunnen berokkenen.

Samenstelling/Inhoud

60 mg gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba L. met 24 % flavonoïdglycosiden en 6 % terpeenlactonen, 100 mg gestandaardiseerd extract van Panax ginseng met 10 % ginsenosiden, seleniumgist - equivalent met 35 µg selenium (50 % van de ADH) en vitamine E - equivalent met 5 mg D-alfa-tocoferol (50 % van de ADH).

Eigenschappen

De terpeenlactonen uit Ginkgo biloba bevorderen de bloedcirculatie ter hoogte van de hersenen en de aanwezige flavonoïdglycosiden gaan de vrije radicalen tegen. De ginsenosiden uit Panax ginseng bevorderen het zuurstofgebruik waardoor het mentaal en lichamelijk uithoudingsvermogen verhoogt. Selenium en vitamine E werken synergetisch als antioxidans.

Posologie/dosering

1 tablet per dag. In de meeste gevallen wordt de verbetering van de intellectuele capaciteiten na 2 tot 3 weken behandeling merkbaar, maar bij sommige personen kan dit 6 tot 8 weken vergen. De verbetering is vooral duidelijk en duurzaam bij een langere inname van het product.

Raadgevingen:

  • Memovital bevat gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba (bladeren). Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
  • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als vervanging van een gevarieerde voeding.

Raad

Om een duidelijke en duurzame verbetering te bekomen moet het product lang genoeg ingenomen worden (minimum 3 à 6 weken).