Etixx Recovery Shake ondersteunt maximaal spierherstel

Na een intensieve training of wedstrijd verdwijnt de opgeslagen suiker uit de spieren en lever. Hierdoor kunnen de spieren vermoeid aanvoelen. Door spieren tijdens en na je training of wedstrijd te laten herstellen, wordt vermoeidheid en afbraak zoveel mogelijk beperkt. Wanneer je lichaam sneller herstelt, kan je meer op hoog niveau presteren. Voor een optimaal herstel van je lichaam na een zware sportieve inspanning zijn gezonde voeding en rust noodzakelijk. De Etixx voedingssupplementen, zoals de Etixx Recovery Shake, zorgen hierbij voor extra ondersteuning.

Etixx Recovery Shake voor goed herstel en topprestaties

Etixx brengt een breed assortiment aan sportvoeding die een goede voorbereiding vormen op een voorziene prestatie of die zorgen voor een optimaal herstel na een geleverde sportieve prestatie zoals de Etixx Recovery Shake. Een goed herstel is namelijk van groot belang voor het leveren van topprestaties. Het gamma van Etixx bevat uitgebalanceerde voedingsproducten en voedingssupplementen die aangepast zijn voor de intensieve sporter. Etixx Sport Nutrition brengt producten die ontwikkeld en gebruikt worden door en voor topatleten, en heeft als doel om sportprestaties te verbeteren.  

Etixx Recovery Shake, een unieke samenstelling

Om haar doel te verwezenlijken maakt Etixx gebruik van unieke formules, kwalitatieve ingrediënten, en intensieve producttesting. Het samenstellen van goede voedingssupplementen gebeurt vanuit wetenschappelijk standpunt. Daarom wordt hierbij gekozen voor een samenwerking van specialisten uit de biochemie, medisch specialisten, biomedische wetenschappers, farmacologen en topsporters zelf. Topatleten geven feedback zodat de voedingssupplementen steeds verder geoptimaliseerd worden. Etixx garandeert kwalitatieve en pure producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in de sector. Het merk staat voor eerlijke producten en heeft een antidoping charter getekend. De Etixx Recovery Shake is een gezondheidsproduct dat volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen is ontwikkeld zodat het met een gerust gevoel gebruikt kan worden.

Etixx Recovery Shake boordevol eiwitten

De Etixx Recovery Shake bevordert een snel herstel na een zware sportieve inspanning. De Etixx Recovery Shake dient als aanvulling van de energievoorraad in de spieren. Daarom bevat de Etixx Recovery Shake eiwitten, kookhydraten en mineralen die bijdragen tot het instandhouden, herstellen en groeien van de spieren. De Etixx Recovery Shake is een directe aanvulling van koolhydraten, eiwitten en mineralen. De Etixx Recovery Shake bevat maltodextrine, weiproteïne isolaat, glucose, fructose, aroma, dikmiddel guarpitmeer, calciumcarbonaat, creatinemonohydraat, zoetstof sucralose, L-ascorbinezuur, nicotinamide, pyridoxine HCI, cyanocobalamine, riboflavine, thiamine HCI, ijzerbisglycinaat, alfa amalyse, lipase, lactase, coënzym Q10, mangaanbisglycinaat, zwarte peper extract en chroompicolinaat. Vitamine B6 draagt bij tot een goed metabolisme van eiwitten en glycogeen.

Etixx Recovery Shake en het volledige Etixx gamma

De Etixx Recovery Shake wordt best onmiddellijk na de inspanning gedronken omdat de  nutriëntenaanvoer naar de spieren dan zijn piek heeft bereikt. Wanneer de spieren vermoeid zijn na een zware inspanning is de kans op beschadiging groter. De Etixx Recovery Shake is een hersteldrank die bijdraagt aan spierherstel na een fysieke inspanning.

De shakes zijn te verkrijgen in pakjes van 50 g of 1500 g. Na een zeer intensieve training kan je 100 g poeder oplossen in 500 ml water of melk. 100 g poeder komt overeen met 6 schepjes. Na een doorsnee onderhoudstraining kan je 50 g poeder oplossen in 500 ml water of melk. 50 g poeder komt overeen met 3 schepjes. Een Etixx Recovery Shake is er in tal van smaken. Zo kan je kiezen voor de Etixx Recovery Shake met chocolade smaak. Andere smaken zijn Framboos en Kiwi.

Het gamma van Etixx dat zich toelegt op recuperatie, bestaat naast de Etixx Recovery Shakes uit Etixx Recovery Sport Bars, Etixx Amino Acids en Etixx Junior Recovery Shakes. Daarnaast bestaat het gamma van Etixx ook uit de lijnen power, endurance, performance en health, naast de recuperation lijn. Ontdek het volledige gamma bij Apotheek Oostpark en laat je bijstaan met deskundig advies.

Bij Apotheek Oostpark, jouw apotheek in Roeselare, kan je ook terecht voor voedingssupplementen zoals Phyto Diur, maar ook voor kwalitatieve cosmetica zoals Caudalie Belgique. En zelfs voor veterinaire producten zoals Theraprim of analogen met diergeneeskundig voorschrift in de fysieke apotheek.