Jouw apotheek in Roeselare, apotheek Oostpark

Bij een apotheek kan je terecht voor een groot assortiment aan producten. Het ruime aanbod omvat zowel producten waar je wel als geen voorschrift voor nodig hebt. Apotheek Oostpark is een apotheek in Roeselare waar je zowel geneesmiddelen vindt, alsook een ruim aanbod aan cosmetica. Sommige materialen kunnen er ook verhuurd worden in plaats van verkocht wegens de hoge aanschafprijs, denk hierbij aan aerosoltoestellen.

Het ruime productassortiment bij je apotheek in Roeselare

Bij de apotheek in Roeselare kan je terecht voor klassieke geneesmiddelen, homeopathische medicijnen, plantaardige medicijnen uit de fytotherapie, een ruim assortiment aan voedingssupplementen zoals Phyto Diur en Etixx Recovery Shake, dieetproducten, cosmetica voor verzorging van gezicht en lichaam, nutricosmetica, mondverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, producten voor contactlenzen, bloeddrukmeters, glucosemeters, verbandmateriaal en medische hulpmaterialen, medische materialen voor bandagisterie, steunkousen, incontinentiematerialen, babyvoeding en babyverzorgingsartikelen, aerosolapparaten, levering van zuurstof voor zuurstoftherapie en thuiszorgmaterialen zoals krukken, rolstoelen en ziekenbedden. Daarnaast kan je er ook terecht voor huisgemaakte bereidingen voor een unieke formule. Ook voor veterinaire producten kan je bij Oostpark terecht, maar producten zoals Theraprim worden uiteraard enkel op voorschrift gegeven in de fysieke apotheek.

Terugbetaling bij je apotheek in Roeselare

Wanneer het geneesmiddel uitsluitend verkrijgbaar is op medisch voorschrift kan het terugbetaalbaar zijn. De terugbetaling gebeurt onmiddellijk in de apotheek in Roeselare. Je betaalt dus enkel het remgeld, het verschil wordt door de mutualiteit aan de apotheek terugbetaald. Wanneer je bij de apotheek in Roeselare om medicatie met voorschrift gaat, breng je de eerste maal je identiteitskaart mee. Per voorschrift wordt 1 verpakking terugbetaald. Daarom dient de geneesheer verschillende voorschriften op te stellen voor meerdere verpakkingen van hetzelfde geneesmiddel. Bij de apotheek kunnen ook interessante promoties en acties lopen.

Je apotheek in Roeselare voor optimale farmaceutische zorg

De apotheker levert geneesmiddelen en advies met betrekking tot farmaceutische zorg. Wanneer advies gevraagd wordt in de apotheek in Roeselare, wordt hierbij rekening gehouden met voor wie het geneesmiddel is, wat de klachten zijn en hoelang deze al aanwezig zijn, of de patiënt reeds acties ondernam tegen de klachten en of die reeds chronische medicatie neemt. Vervolgens kan een product aangeraden worden of kan geadviseerd worden om een arts te consulteren. Wanneer je langskomt met een voorschrift van de arts wordt bij de apotheek in Roeselare uitgelegd waarvoor de medicatie dient, hoe deze dient genomen te worden, en hoelang deze dient toegediend te worden.

De apotheek in Roeselare biedt een unieke collectie en service

Elke apotheek kan zich onderscheiden met een eigentijdse en efficiënte aanpak, klantvriendelijkheid, aandacht voor de persoonlijke situatie van de patiënt en klant, aangepaste dienstlevering, uitgebreid advies bij de medicatie en behandeling. De apotheek kan bijvoorbeeld huisleveringen doen voor patiënten die moeilijk te been zijn. De apotheek kan ook initiatieven van de overheid en instanties in de verf zetten die betrekking hebben op de medische gezondheid. Zo kan hij mee campagnes onder de aandacht brengen zoals voor griepvaccinaties en beperkt gebruik van medische beelden. Verder kan de apotheek ervoor kiezen om een uitgebreid assortiment aan te bieden in cosmetica zoals van Caudalie Belgique. Bij de apotheek in Roeselare kan je ook terecht voor een huidanalyse zodat bepaald kan worden welke producten best zijn voor jouw huid. Kom dus gerust even langs bij Apotheek Oostpark.